Hei,

Namikan sisäinen supermikroikäisten koristurnaus järjestetään sunnuntaina 10.12.2017 Malmin palloiluhallilla. Turnaukseen ovat tervetulleita kaikki 2010-2012 (tai nuoremmat) juniorit.

Aikataulu:
klo 9:00 - 10:15 2011-2012 syntyneet
- paikalla kannattaa olla jo 8:45, jotta tapahtuma päästään aloittamaan jo klo 9:00)

klo 10:15-11:45 2010 syntyneet
- paikalla kannattaa olla jo klo 10:00, jotta tapahtuma päästään aloittamaan jo klo 10:15)

Ohjelma:
- mikäli kotoa löytyy, niin kannattaa ottaa mukaan musta ja valkoinen t-paita, tämä helpottaa joukkueiden tekemistä
- pelata mahdollisimman paljon pelejä
- turnauksessa ovat mukana kaikki 2010-2012 syntyneiden joukkueet eli Pakila, stadi ja Malmi
- turnaukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan riittää että tulee paikalle

Paikka: Malmin palloiluhalli
- pukuhuoneet ovat alakerrassa
- palloiluhalli on ulkokengätön alue eli myös vanhempien kannattaa ottaa sisäkengät mukaan
- kahvio on auki

Tervetuloa turnaukseen!

Ystävällisin terveisin

Juuso Milén

VALOKUVAUS 7.11 TIISTAINA, TÄRKEÄ TIEDOTE

aluejoukkueiden joukkuekuvaukset järjestetään seuraavasti alla olevan ohjelma mukaisesti. Kuvauspäivältä on harjoitukset peruttu! Kuvausajat alla, katso oman joukkueesi aikataulut.

Pelaajille varusteiksi kuvaukseen peliasun musta paita ja shortsit, staffille valkoinen seuraleirillä jaettu valkoinen paita. Kuvauspaikalla on tarvittaessa peliasuja lainattavaksi joukkueille, joilla ei vielä ole peliasuja, mikäli staffilta puuttuu valkoinen paita niin yhteys allekirjoittaneeseen. Joukkueet, joilla ei ole peliasua vielä saavat kuvaan lainaksi HNMKY paidan mikä päällä joukkue kuvataan. Joukkueiden tulee olla kymmenen minuuttia ennen kuvausaikaa valmiina kuvattavaksi, jotta kuvausaikataulut rullaa jouhevasti.

HNMKY Pakila T11 17:30
HNMKY Pakila T12 17:45
HNMKY Pakila P11 18:10
HNMKY Pakila P12 18:25
HNMKY Pakila P10 18:40
HNMKY Pakila T10 20:15

Melina

Hei, Melina on lomalla eikä pääse kuvaan.

Paikkana Malmin Palloiluhalli, siemenkuja 3

Tuomas

Hei Vanhemmat ja pelaajat!

Huomaattehan, että syyslomaviikolla ei ole harjoituksia!

Hei kaikki isät!

Isä-lapsityön vuoden viimeinen retken ilmoittautuminen on alkanut. Retki suuntautuu Vierumäen urheiluopistolle, jossa on luvassa monipuolista ohjattua liikunnallista toimintaa. Hinta täysihoidolla (isä + 1 lapsi) on erittäin kohtuullinen 170€

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Olli, profiilikuva
Olli

Tervetuloa!

Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/

Sporttiterveisin,
Olli asiakaspalvelusta

PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :)

Jussi, profiilikuva
Jussi