Aava

Onhan tänään harkat? Nimenhuutoa ei näy tälke päivälle. T.noora (aavan äiti)

Sakari

Hei kaikki

Haluan kiittää kaikkia pelaajia ja vanhempia hyvin alkaneesta koripallokaudesta. Joudun harmikseni ilmoittamaan että alkavien opiskelujeni takia lopetan joukkueen päävalmentajana. Olen joukkueen mukana vielä tämän viikon.

Joukkueessa on erittäin hyvä joukkuehenki joka on näkynyt kaikissa harjoituksissa. Pelaajat ovat selvästi nauttineet koripallosta. Valmentaminen on ollut todella antoisaa. Uskon että joukkueella tulee olemaan paljon hyviä hetkiä koripallon parissa.

Ilmoitan nimenhuutoon kun seuraava päävalmentaja joukkueelle on varmistunut.

Ystävällisin terveisin
Sakari Palojärvi

Aava

Onnea kouluun ja tsemppiä! Aava on pitänyt sinusta todella paljon, joten kiitos tytön puolesta hyvästä valmennuksesta!

Sakari

Joukkueen vakiovuoro kaudelle 2018-2019
Salivuoro alkaa vasta syyskuussa 06.09!

To: Pakilan toimintakeskus 17.00-18.00

Muista ilmottautua harjoitustapahtumiin nimenhuudossa.

Sakari

Hei kaikki!

Tulen toimimaan Pakilan T12 joukkueen päävalmentaja kaudella 2018-2019. Tulevalla kaudella valmennan myös muissa Pakilan aluejoukkueissa. Omia pelivuosia on kertynyt 19 joista kaikki Hnmky:llä. Olen kuullut paljon hyvää joukkueesta ja odotan innolla tulevaa kautta.

Koulunalun yhteydessä päästään myös starttaamaan kausi 2018-2019, ja harjoitukset alkavatkin jo tulevalla viikolla. Kaikista tapahtumista, harjoituksista vanhempainiltoihin, tulee aina tarvittavat tiedot nimenhuudossa. Minut tavoittaa sähköpostilla osoitteesta sakari(piste)palojarvi(miuku)hnmky(piste)fi sekä numerosta 0505504763.

Joukkue harjoittelee elokuun ajan poikkeuksellisesti vain kerran viikossa johtuen salivuorojen järjestelyistä. Harjoitukset Maanantaisin klo 18.00-19.00 Pakilan toimintakeskuksella. Joukkueen vakiovuorot selviävät viimeistään elokuun aikana.

Mukavaa koripallokauden alkua
Sakari Palojärvi

Sofia

Heippa! Sofia osallistuu T11 treeneihin torstaisin, koska meille ei käy maanantait. Sovittu jo Vesan kanssa.

Tuomas

Mukavaa alkanutta viikkoa, tälle viikolle olisi muutama tärkeä ilmoitusasia!

1. Helsingin NMKY:n miehet pelaavat valtakunnallista B1-divisioonaa ja sijoitus runkosarjassa oli toinen. Play-off -pelit alkavat keskiviikkona kotipelillä Malmin palloiluhallilla. Tapahtumaan on tulossa iso määrä Helsingin NMKY:n junioripelaajia ja vanhempia kannustamaan. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle, olen itsekin siellä hurraamassa. Väliajoilla on erilaista ohjelmaa ja kilpailuita. Tulkaa siis paikalle kannustamaan namika voittoon koko perheen voimin!

2. Asiakastyytyväisyyskyselyn vastausaikaa on vielä kaksi päivää jäljellä. Muistattehan käydä vastaamassa. Alla vielä viestinä edellinen viesti muistutuksena:

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELY

Hei kaikki pelaajat ja pelaajien vanhemmat! Helsingin NMKY tekee toimintaan osallistuville vuosittain kyselyn, jonka avulla toimintaa kehitetään. Toivon todella paljon että kaikki jaksaisitte käyttä tällä viikolla viisi minuuttia vastaamiseen, palaute on ainakin itselle todella tärkeää ja sillä myös oma esimieheni saa tietoa miten valmennushommat sujuvat. Alla on linkki, jos haluaa antaa palautetta suoraan allekirjoittaneelle, niin mainitsee mut nimellä palautteessa :)

https://www.webropolsurveys.com/S/EB4891EDEBD57F54.par